Direct naar de contentDirect naar de footer

Zoeken een dinosaurus

Een voorproefje van het verhaal 'Timo & Co; Zoeken een dinosaurus.

Timo en Co gaan op bezoek bij hun neef Uwe en diens neef Ulrich. Als ze aankomen op het park waar Ulrich woont, is het stil en verlaten. Het lukt ook niet om Uwe en Ulrich te bellen. Al snel lopen de twee vrienden een groot monster tegen het lijf…

"Ik voel me hier niet op mijn gemak," zei Co. "Zal ik proberen om Uwe nog even te bellen? Misschien kan hij ons op komen halen." "Goed plan," vond Timo. Co haalde zijn telefoon tevoorschijn en zocht het nummer van Uwe op. Met het toestel tegen zijn oor bleef hij staan wachten. Ineens weerklonk er een harde grom. Vlakbij. Timo sprong een meter in de lucht. Co verstarde van angst. "W-wat w-was d-d-dat?" vroeg Co. "G-geen i-idee!" zei Timo. "Laten we m-maken d-dat we hier w-w-wegkomen!" riep Co. De twee vrienden draaiden zich om en zetten het op een rennen.

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Bestellen