Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontmoeten Kenny Koken

Een voorproefje van het verhaal 'Timo & Co; Ontmoeten Kenny Koken.

"Maar uit Nederland komen ook veel bekende en minder bekende ondernemers, met grootse plannen. Graag stel ik u voor aan de volgende spreker: Kenny Koken!"
Onder een luid applaus verscheen een grote man op het toneel. Hij keek zelfverzekerd de zaal rond en stelde zich - in prima Engels - aan het publiek voor. In de tussentijd speelde hij met een afstandbediening, waarmee hij de computer kon bedienen die vooraan op het podium stond.

"Ik wil u wat gaan vertellen over duurzaamheid," zei Kenny Koken. "Duurzaam ondernemen, om precies te zijn." Met een groots gebaar wees hij naar het scherm achter zich, maar er gebeurde niks.

"Eh… Duurzaam ondernemen," herhaalde Kenny. Wederom drukte hij op de knop, maar het scherm bevroor.

Toen begon het ineens te haperen en begon er zich een tekenfilm af te spelen.
De zaal begon te lachen.

De spreker stond aarzelend op het podium. "Eh…," stamelde hij. "Momentje, alstublieft…" Hij sloeg tegen de afstandbediening aan, maar de tekenfilm verdween niet.
Kennelijk dacht het publiek dat het een act was, maar Co had gezien dat het menens was. De ondernemer op het podium stond te zweten. Hij had dringend hulp nodig.
Nog voor Timo zijn vriend kon tegenhouden was Co opgestaan en stormde hij op het podium af.

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Bestellen