Direct naar de contentDirect naar de footer

Bij de Tour de France

Een voorproefje van het verhaal 'Bij de Tour de France'.

Het is nog steeds warm," klaagde Co de Rups, terwijl hij een slok van zijn limonade nam.
"Wees nu toch eens blij," zei Timo Toekan.
"Het is zomer! En morgen begint de Tour de France. Vanaf hier!" "Dat is waar, Co," vond Leontien Luipaard. Als wielrenster had ze al vele prijzen in de wacht gesleept, waaronder enkele Olympische medailles. "Morgen ga je op vakantie. De Tour achterna."
Timo knikte. Hij zou met Co meegaan, in zijn caravan zouden ze door Frankrijk reizen en de Tour de France op de voet volgen.
"Niet alleen de Tour achterna," merkte Co op. "Maar vooral Salvador Slak achterna."
"Ja, dat vertelde je," zei Leontien, terwijl ze nog een slokje nam. "Ik heb eens rondgevraagd bij wat vrienden. Hij schijnt veelbelovend te zijn."
"Dat zeker," zei Co. "Ik vraag me trouwens af waar hij blijft. Hij zou ook nog komen vanavond." Terwijl de zon wegzakte achter de huizen en lange schaduwen over de straat kropen, dronken ze van hun limonade en praatten. Pas na een tijdje kwam een fiets voor het terras tot stilstand...

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Bestellen