Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontdek alle avonturen!

Een overzicht van alle avonturen van Timo & Co. Bestel een van de Timo & Co leesboeken en beleef samen met hen de spannendste avonturen! Klik op de pagina's in het rechtermenu en lees alvast een klein stukje uit ieder boek, zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken. Weet je welk boek je wilt lezen? Klik op de 'bestel' button en ontvang het boekje thuis.

"Het is hier prachtig," zei Timo tegen de chauffeur. "Woont u hier?"
"Zeg dat niet te snel," zei de taxichauffeur. "Rio is een mooie stad, maar het is hier niet altijd veilig. Ik zou niet zomaar de achterbuurten inwandelen, als ik u was."
" 's Nachts zijn we dat zeker niet van plan," lachte Co.
"Ik bedoel ook overdag," zei de chauffeur ernstig.

Timo en Co zijn door bondscoach Lex Leeuw uitgenodigd om naar Brazilië te komen. Nog maar net geland in Rio de Janeiro besluiten ze hun vriend te bezoeken. Maar eenmaal in het stadion blijkt er een probleem te zijn: Paco Pelicano, de sterspeler van het Nederlands elftal, is spoorloos verdwenen. Waar is hij naar toe? Kunnen Timo en Co hem op tijd vinden om de eerste wedstrijd te spelen?

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Bestellen