Ons nieuwste verhaal

Ons nieuwste verhaal - Timo en Co

Bezoeken Toucanland

Hacken mobiele bankzaken

Een voorproefje van het verhaal 'Zevenmijlsschoenen'

‘Wat ruiken die hamburgers toch lekker,’ merkte Co de Rups op, toen hij en zijn vriend Timo Toekan door het park liepen. Ze waren er even tussenuit. Later die middag hadden ze een afspraak met hun goede vriend Kenny Koken. Co haalde diep adem door zijn neus en snoof de geur op. ‘Een broodje hamburger met ui en een flinke klodder mayonaise en wat ketchup gaat er bij mij wel in,’ zei Timo.

Hij wreef over zijn buik en wilde al op de hamburgerkar aflopen, maar Co trok hem aan zijn arm. ‘Laat Kenny het maar niet horen,’ zei Co. ‘Hij is bezig een gezond recept te bedenken voor Twins & Trackstyle, dat schoenenmerk voor kinderen. Ze hechten veel waarde aan gezondheid.’ Co schudde zijn hoofd. ‘Daarbij is het ook voor mijzelf beter om niet te doen. De weegschaal heeft me meerdere malen aangegeven dat ik toch echt gezonder moet gaan leven...’

Download hier de Freemium van "Zevenmijlsschoenen"

Bestel en ontvang: Zevenmijlsschoenen

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Wij maken gebruik van cookies.