Direct naar de contentDirect naar de footer

Een gebroken hart in Venetië

Een voorproefje van het verhaal 'Timo & Co; Een gebroken hart in Venetië.

De twee vrienden liepen het San Marcoplein op, de trekpleister van Venetië. Rond het plein stonden de mooiste gebouwen, maar nu – zo ’s avonds laat – was het er ook wel een beetje spookachtig. Ongemerkt gingen de twee vrienden wat harder lopen. Timo hoopte dat ze snel bij het hotel waren, want hij was behoorlijk moe. ‘We moeten dat steegje in. Aan het einde ligt ons hotel,’ zei Co. Hij wees naar een donker steegje. Timo slikte. ‘Moeten we daar echt in?’ vroeg hij. De twee vrienden bleven aarzelend staan, want het was er pikkedonker. Geen straatlantaarns. Hooguit wat lichten van de bovenste verdiepingen, waar de mensen woonden. ‘Laten we maar doorlopen,’ zei Co. De vrienden begaven zich in het steegje. Maar ze waren nog maar een paar meter doorgelopen of er klonk een heel hard gehuil…

Als Timo en Co teurgkomen van een bezoek aan hun vriend Herman in Venetië, lopen ze Casanova Chimpansee tegen het lijf. Die heeft het zwaar: zijn geliefde Esmeralda Eland heeft hem de deur gewezen. En dat in het romantische Venetië!

Co is er van overtuigd dat de nieuwe KoppelApp dit gebroken hart kan repareren, maar Timo gelooft daar niet zo erg in…

Voor slechts € 6,95- euro (incl. BTW en verzendkosten) kun je een leesboekje bestellen. Klik op de onderstaande 'bestel' button om een leesboekje te bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het leesboekje.

Bestellen