- Timo en Co
Laat kinderen ondernemen!

Bizworld laat kinderen ondernemen!

Door te doen leren kinderen hoe het er aan toe gaat in het bedrijfsleven en hoe ze tot successen kunnen komen. Bizworld is een mooi lespakket waarmee kinderen uit groep 7 & 8 een eigen onderneming starten en producten maken. Die producten gaan ze promoten, in de markt zetten en verkopen.

Ieder vak kent risico's. Bij ondernemen heet dit ondernemersrisico, het kan goed gaan maar ook fout. Hoe je het ook bekijkt: ondernemen is volhouden!

Van der Valk weet dit als grootste familie bedrijf van Nederland als geen ander en leert nog steeds elke dag: van zijn gasten, zijn medewerkers, van concurrenten en van eigen familieleden die iets nieuws hebben ondernomen. Vandaar de samenwerking met Bizworld, daarnaast leert Van der Valk graag zelf ook iets aan kinderen: koken bijvoorbeeld!

Kijk op Kennykoken voor meer informatie of kijk op de website van Bizworld.

In totaal hebben al 209 scholen deel genomen aan Bizworld wat voor Bizworld een nieuw record is. Van der Valk draagt graag een steentje bij om dit record in 2012 te verbreken. In verschillende Van der Valk hotels zullen kinderen worden rondgeleid en les krijgen over ondernemen.

Bekijk de flyer van Bizworld

Wij maken gebruik van cookies.