Ons nieuwste verhaal

Ons *nieuwste* verhaal - KennyKoken

Beleef spannende avonturen met Timo & Co

Timo Toekan en Co de Rups zijn dikke vrienden. Samen beleven ze spannende avonturen. Je komt Timo & Co tegen bij Van der Valk en andere restaurants in Nederland.  

Een nieuw avontuur

Weggepest op het WK in Brazilië

Timo & Co hebben weer een nieuw verhaal om met jullie te delen! Deze keer zijn de twee vrienden naar Brazilië voor het wereldkampioenschap voetbal! Wat zullen ze nu weer beleven?

Lees meer

Meld je gratis aan!

Verjaardagsservice

Ontvang een leuk cadeautje op je verjaardag van Timo & Co! Schrijf je direct in via het inschrijfformulier en ontvang een cadeautje op je verjaardag.
Aanmelden
Freemium(1) - KennyKoken

Freemium Ontmoeten Kenny Koken

Ontdek het nieuwe avontuur van Timo & Co: 'Weggepest op het WK in Brazilië!' Lees een introductie van 'Weggepest op het WK in Brazilië!' en kleur de kleurplaat in. Kan jij de kleurplaat nog mooier inkleuren dan het originele boekje?

Download
Terug naar boven

Dinosauriers!

Wil jij dino's van dichtbij zien?

Timo & Co zijn in hun laatste verhaal op zoek naar een dinosaurier. Wij hebben al een aantal dino's voor jullie gevonden! Kom jij ze bekijken? 

Lees meer
KennyKoken - KennyKoken

Wil jij mij helpen?

Kenny Koken heeft hulp nodig bij het koken, zou jij dat willen doen? Samen maak je de lekkerste hapjes en ga je ook leren gezonde gerechtjes klaar te maken.

Neem je hele familie mee, want tijdens Live en Cooking hebben jullie allemaal plezier!

Terug naar boven